Instal·lacions del centre

Interiors

14/12/2012 0:00:00

L'equipament, els espais ben diferenciats, lluminosos i amplis  són elements essencials de les instal.lacions interiors de la residència geriàtrica El Recer de Castelldefels. Llocs òptims per a les sessions de teràpia ocupacional, esbarjo i joc, per la prestació dels serveis sòcio sanitaris i per atendre als residents i als seus familiars de forma privada, tant el el recolçament social com en l'atenció familiar.

Les nostres instal.lacions interiores configuren l'espai idoni com a Cente de Dia quan el temps impideix aprofitar els nostres jardins i terrasses. I particularment en les recuperacions postoperatòries i convalescències. Menjadors, sales, salites, perruqueria, banys adaptables i plena accessibilitat amb ascensor i rampes per a cadires de rodes, contitueixen una infraestructura òptima pel confort dels nostres residents i el desenvolupament àgil i eficaç de les activitats professionals del nostre personal auxiliar i especialitzat.

Res posa més a prova l'eficàcia de les nostres instal.lacions iteriors que les celebracions i esdeveniments assenyalats, doncs exigeixen el màxim rendiment a la seva adaptació a les representacions, balls i actuacions, repectant la comoditat d'un públic nombrós i entusiasta. Les festes de tardor (Castanyada i Halloween), del període Nadalenc i el Carnestoltes son magnífics exemples de l'excepcional funcionament d'una concepció de l'espai residencial interior adaptada a tota la gama de necessitats dels nostres residents families i personal del centre.

Servicios

Servicios socio-sanitarios y generales

Servicios

28/12/2012 0:00:00

La residencia geriátrica El Recer dispone de atención médica 24 horas y cuenta con los recursos necesarios y con un equipo interdisciplinar cualificado para ofrecer una atención integral y de calidad. Enfermería, fisioterapia, apoyo social, atención familiar, trabajador social, gestión documentación, culto religioso, acompañamientos visitas médicas, analíticas, cocina propia, peluquería, podología, excursiones, salidas, actividades, fiestas, convalecencias, estancias temporales, rehabilitación, higiene personal, postoperatorios, diferentes grados de dependencia, centro día, centro colaborador Generalitat

Servicios socio-sanitarios y generales
Servicios socio-sanitarios y generales

Centro de Día de la residencia El Recer

Servicios

25/04/2013 0:00:00

El Centro de Día de la residencia El Recer ofrece un programa de atención diurna especializado en ayudar a la persona en la realización de actividades básicas de la vida diaria en una de las mejores zonas residenciales de Castelldefels.

Centro de Día de la residencia El Recer
Centro de Día de la residencia El Recer

Instalaciones exteriores e interiores

Servicios

31/08/2016 0:00:00

Instalaciones exteriores e interiores

Instalaciones exteriores e interiores
Instalaciones exteriores e interiores

Quien somos?

Somos una residencia con la voluntad de ofrecerle calidad a nuestros residentes, bajo la supervisión de nuestro equipo que proporcionará un trato cálido, agradable y humano. Las instalaciones aporten un alto grado de comodidad y confort.

Residencia el Recer - Castelldefels puede llegar a ser una opción a no descartar si se está buscando una residencia orientada a la 3a edad y ancianos dependientes en las inmediaciones de Castelldefels. Si desea obtener información sobre la disponibilidad de plazas y precios, sólo tiene que ponerse en contacto con la dirección del centro. Te facilitarán la información que necesitas de forma inmediata.

Contáctanos

Instalaciones